Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Feliratozás

Ha a legszebb és legmegfelelőbb céges vagy marketinges
ajándékról kell döntenünk, a megoldás kézenfekvő.

A toll a legtökéletesebb eszköz ahhoz, hogy képviselje Önt, cégét illetve cége arculatát. Folyamatosan szem előtt van, s használjuk mindennapjainkban, illetve üzleti életünkben. A PARKER által kínált választékkal minden alkalomhoz, minden ízléshez és pénztárcához megtalálhatja a megfelelő ajándékot. Kifinomult és rugalmas marketing tevékenységünk révén biztos lehet abban, hogy bármilyen alkalomról is legyen szó, a PARKER tollak Önt és az Ön cégét a megfelelő stílusban fogják képviselni a minőség örök szimbólumával. A PARKER kifinomult marketing tevékenysége és a modern reprografikus eljárások használata a világ legnagyobb vállalatai által állított minőségi elvárásokat tükrözi. A legkiválóbb íróeszközöket értékes marketing eszközökké változtatjuk.
Lézeres, mechanikus gravírozás

Ezzel a módszerrel egyedi szöveget és emblémát sokféle betűtípussal lehet a tollakra felvinni. Számítógéppel generált sablont lehet készíteni az egyéni tervezéshez. A lézeres gravírozás módszerével még a legösszetettebb mintákat is precízen lehet reprodukálni a tolltesteken.

Clip (csiptető) emblémák

Nagyszerű megjelölési mód, a csíptető emblémák lehetnek sajtoltak, párnanyomtatásúak, vagy szitanyomásúak. Az emblémák színeit élethűen lehet reprodukálni, kiemelni és megóvni egy domború nagyítólencse alkalmazásával. A gyártás során alkalmazható.

Színes nyomtatás

Az egyéni színes nyomtatás lehetővé teszi komplex tervek kivitelezését bizonyos műanyag, fém testű lakkozott vagy műgyanta bevonatú modelleken, különlegesen kidolgozott felületeket hozva létre kupakon és a tolltesten. A festéket UV szárítja, így azonnal használható az íróeszköz. A színárnyalatok száma a tamponnyomással ellentétben korlátlan (fehér szín nyomása is lehetséges), sőt a feliratot lakkozni is tudjuk, ezáltal domború felületet tudunk elérni. Ezzel az eljárással akár 1 db toll nyomtatása is lehetséges kedvező áron.

Tamponnyomással színenként külön klisével visszük fel egymás után a felirat elemeit, így a színek száma korlátozott, a technológia időigényes, viszont nagy példányszám és kevés szín esetén gazdaságos módszer. A rendelkezésre álló nyomtatási lehetőségek minden minta és költségvetés számára kínál megfelelő megoldást.

Vegyi maratás

Különleges megjelölési mód, mely szintén nagyon tartós megoldás a rozsdamentes acél írószerekhez. Kiegészítő opció az egyszínű kitöltés. Termékeinket elegáns csomagolásban kínáljuk. A gyártás során alkalmazható.

Kreativitás

Ügyfeleink igényeinek megértésére és igényesen kivitelezett tervek készítésére.

A termékek minden árfekvésben, és az emblémázási lehetőségek legszélesebb technikai választéka.

Hozzáértés

A technológia, tapasztalat és szakértelem ötvözete. Számítógéppel támogatott tervezés.

Professzionális hozzáállás, hogy a termék a megbízásnak megfelelően és időben készüljön el.

Emblémázás, gravírozás megrendelése

A megrendelési felületen történő rendeléskor kérjük a megjegyzés rovatba tüntesse fel a kívánt szöveget (nagy- és kisbetűk valamint egyéb írásjelek figyelembe vételével), valamint a gravírozás típusát (lézeres vagy mechanikus) és a betűtipus sorszámát! Akciós termékek illetve e-mailben történő megrendeléskor a levelében tüntesse fel ugyanezen kívánságokat. Ahhoz, hogy megrendelését fogadni tudjuk, feltétlenül tüntesse fel telefonos elérhetőségét.Gravírozás esetén 110.- Ft karakterenként (de minimum 1000 Ft), céglogó vagy egyéb grafikák esetén egyedi ajánlatunkat kérje e-mailben.

Színes nyomtatás akár 4 színnyomással 1000 Ft/db-tól, nagyobb darabszám esetén kedvezmény.

Nyomtatás (un. tamponnyomás) színenként 24 Ft/db, de minimum 10.500 Ft/szín.

Vegyi maratás és clip emblémák egyedi megállapodás szerint, ajánlatunkat kérje e-mailben.
További költségeket megrendelőink felé nem érvényesítünk. (pl. klisé, csomagolás)

Feliratozás
Fel
Parker
Waterman
Rotring